MakeMusic
SmartMusic Finale Garritan MusicXML

Aria Player: Master Volume?

For solving technical issues involving installation, operation, bug reports and troubleshooting

Aria Player: Master Volume?

Postby imagegod » Mon Mar 21, 2016 4:58 pm

Hey all!

I know the Aria player has a mixer...does it have a master volume? I couldn't find it in the manual (if it exists).

Many thanks! :mrgreen:
  • 0

Surface Pro 3, i7 1.7/2.3 GHz, Windows 10, 8GB SSD, GPO 5, Overture 5, Omnisphere 2
imagegod
 
Posts: 14
Joined: February, 2016
Reputation: 0

Re: Aria Player: Master Volume?

Postby Derrek » Mon Mar 21, 2016 5:22 pm

No Master Volume in the Mixer.
  • 0

Derrek
 
Posts: 151
Joined: December, 2013
Reputation: 8
Software Owned:
Finale 2014.5
GPO5, JABB, GWI
Sonar Platinum
Windows 7

Re: Aria Player: Master Volume?

Postby imagegod » Mon Mar 21, 2016 10:37 pm

Got it...many thank, much appreciated!
  • 0

Surface Pro 3, i7 1.7/2.3 GHz, Windows 10, 8GB SSD, GPO 5, Overture 5, Omnisphere 2
imagegod
 
Posts: 14
Joined: February, 2016
Reputation: 0

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron