MakeMusic
SmartMusic Finale Garritan MusicXML

channel numbering in 2nd instance of ARIA

Music and technology related discussion

channel numbering in 2nd instance of ARIA

Postby Quiet Bear » Mon Jul 11, 2016 10:33 am

When installing a second instance of ARIA in Sonar X2, How does the channel numbering work?
Jack the Quiet Bear
  • 0

Quiet Bear
 
Posts: 26
Joined: April, 2016
Reputation: 0

Re: channel numbering in 2nd instance of ARIA

Postby Derrek » Mon Jul 11, 2016 11:37 am

(At least in Sonar Platinum) the channels are numbered 1-16; the two instances oif Aria will be listed as separate SoftSynths. These will then be available in the Out dropdown list for MIDI tracks.
  • 0

Attachments
synths.png
synths.png (15.47 KB) Viewed 1862 times
Derrek
 
Posts: 151
Joined: December, 2013
Reputation: 8
Software Owned:
Finale 2014.5
GPO5, JABB, GWI
Sonar Platinum
Windows 7

Re: channel numbering in 2nd instance of ARIA

Postby SysExJohn » Tue Jul 12, 2016 4:12 am

As Derrek says,

you will get two instances of ARIA, numbered player 1 and player 2, and it's simply channels 1 to 16 again, and in each further instance if you go beyond 2.

John.
  • 0

Author of http://midi-tutor.proboards.com/ MIDI tutorials.
SysExJohn
 
Posts: 245
Joined: December, 2013
Location: Betelgeuse, shoulder of Orion.
Reputation: 21
Software Owned:
Sonar 7 PE, Finale 2012c, GPO4, COMB2, JABB3, IO, World, CPO, Harps, Steinway Basic + GPO5.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron